Symphonie voor Angsthazen en Durfals

met het Nederlands Symphonie Orkest

 

“Fantastisch, wat hebben we genoten van de uitvoering vanochtend!
De kinderen waren laaiend enthousiast. Hoe breng je klassieke muziek naar de kinderen, zo dus. Jullie wisten precies de juiste snaar te raken. en het einde...super, eigentijds, geweldig.”

“Vanochtend mocht ik aanwezig zijn bij de Symfonie voor Angsthazen en Durfals. Heel graag wil ik u complimenteren met dit geweldige initiatief. Het was heerlijk om mee te maken ervaring en een uitstekende manier om kinderen in aanraking te laten komen met klassieke muziek. Het enthousiasme van de kinderen maar niet minder van de orkestleden maakte het een heel bijzondere voorstelling en ik hoop dat u kans ziet dit nog heel vaak te herhalen want een dergelijke voorstelling gun je toch elk kind.”

“Wat ben ik bij dat ik vanochtend in het Muziekcentrum was. Wat een ontroerende en uitstekende voorstelling. Proficiat!!!!”

“Namens de kinderen van groep 5 en groep 7 van onze school, wil ik je een groot compliment maken. Het was een fantastische happening, zowel wat het programma zelf betreft, als ook de organisatie. Het enthousiasme dat van de medewerkers afstraalde, kwam bij de kinderen over, en naderhand op school is er nog lang en geestdriftig over nagepraat! Ook de ouders / begeleiders hebben het programma zeer gewaardeerd, en waren verrast door hetgeen geboden is. Dat hadden ze in de verste verte niet verwacht.”

“We hebben vanochtend met veel enthousiasme deelgenomen aan de symfonie voor Angsthazen en Durfals. We hebben samen met veel ouders, opa's en oma's volop genoten. Het was geweldig! Complimenten voor dit fantastische initiatief en de perfecte organisatie.”


Concert voor Rafiq

Concert voor Rafiq, Gelders Orkest, Eric Robillard

met het Gelders Orkest

 

Ik wil jullie de complimenten geven over Rafiq, Dit is waar kunsteducatie over gaat!
Prachtig hoe de kinderen mee deden met de voorstelling.
Eric is een top talent en regisseert van A tot Z. Het orkest was scherp.
Kippenvel had ik toen ze het liedje "pie waar ben je" gingen zingen en dan ook nog in canon. Ook de regen was een hoogtepunt.
Echt goed: voorbereiden in de klas, een prof er bij voor de puntjes op de i en dan samen de voorstelling doen.
Kortom: een topformule!

Vanochtend naar Concert voor Rafiq geweest. Wat een prachtige voorstelling! De combinatie van de verteller, het orkest, de bijdrage van de kinderen en niet te vergeten het verhaal en de tekeningen, was geweldig. Dank je wel dat we er bij konden zijn.

Wij vonden Rafiq ontroerend, sensationeel en geweldig!!!

Afgelopen maandag mochten wij van Bs De Hazesprong genieten van het concert voor Rafiq. En hoewel het een behoorlijk tijd aan voorbereiding heeft gekost, was het de moeite zeer waard! Wij hebben genoten!!!

Super om te zien wat HGO met het concert van Mahler en de kinderen hebben neergezet. We vonden het verhaal, ondersteund met de tekeningen en de verteller geweldig. Zo passend nu weer, gelet op Syrië. We hebben ook veel gelet op de reactie en interactie van de kinderen en dit ging super.
De opbouw was zeer goed gedaan, zelfs op het einde van het concert waren de kinderen geboeid!
Heel indrukwekkend.

De verteller kon de kinderen heel goed boeien en zijn rol hierin vonden we uitstekend.


Couscous en Kaas

Couscous en Kaas
 

Fantastische voorstelling: kinderen, leerkrachten en ouders hebben genoten!
Het was geweldig georganiseerd; het verliep allemaal vlekkeloos en dat met zo veel kinderen. De kinderen waren door de collega's goed voorbereid en wat was het in een prachtig verhaal gegoten. Dat alles en het meedoen in het concert gaf absolute betrokkenheid. Dank jullie wel voor deze mogelijkheid!